Publications Languages: Brasil Dansk Deutsch English Espanol Farsi Finnish Francais Greek Hungarian Italia Japanese Latvian Polish Portuguese Svenska
 
This is the official website for Nicotine Anonymous World Services. Any unauthorized website using Nicotine Anonymous' name and providing information, opinions, literature or outside links to other websites are not and have not been approved by Nicotine Anonymous World Services.
cialis
Return to Menu

Ígéretek

Utunkon a szabadság, az öröm és a felépülés felé a Névtelen Dohányosok Tizenkét Lépése vezet, mely sikeres irányítást nyújt a sóvárgás, érzelmesség, nyugtalanság, kezelhetetlenség áruló útvesztõiben számunkra. Spirituális életünk nem teória; ezt kell élnünk.

 

A fizikai javulás csaknem rögtön bekövetkezik. A szaglás- és ízlelés-érzékelésünk visszatér. A világ új színek és világosság dimenzióját veszi fel. Az önbecsülésünk megerõsödik azzal a csodálatos felismeréssel, hogy a nálunk magasabb Erõ kihúzott bennünket a tagadás szemétdombjáról, ahol valaha szép lassan a halál felé tartottunk. Többet már nem kell válaszolnunk a „sóvárgó hívásnak” minden húsz percben! A program nyújtotta segítséget választottuk, lecsökkentettük annak a kockázatát, hogy egyek legyünk azon milliókból, akik idõ elõtt a nikotinból kifolyólag elhaláloznak minden évben. Micsoda megkönnyebbülés!

 

Megpróbálunk megtanulni magabiztosnak lenni ott, ahol korábban agresszívek vagy passzívak voltunk, elkezdjük önmagunkat is szeretni. Ahogy a merevség felenged, ismét elkezdünk érezni, néha a körülöttünk levõk átmeneti félelmeit!

A figyelmünk fokozatosan áttevõdik a cigarettáról a Névtelen Dohányosokra. Elfelejtjük, hogy dohányosok voltunk, kivéve a gyûléseken. Most felismerjük, hogy egy nagy beugratás részesei voltunk. Egyáltalán semmit sem adtunk fel!

 

Az egészség egy új tapasztalat. Egyszerûen hálásak vagyunk ezért az ajándékért. Felsõbb Erõnk a programon keresztül megtette azt értünk, amire mi képtelenek voltunk önmagunkért.     
Read NicA literature online in 16 languages.
· English
· Espanol
· Francais
· Svenska
· Dansk
· Deutsch
· Farsi
· Hungarian
· Brasil
· Portuguese
· Latvian
· Italia
· Japanese
· Polish
· Greek
· Finnish
 

Order books and pamphlets with NicA's Publications/Literature Order Form.

To download the current literature order form
(You will need Adobe Acrobat Reader® to view and print this PDF file. You can download Adobe Acrobat Reader® free of charge from www.adobe.com. Nicotine Anonymous does not endorse this or any other outside enterprise.)

[email protected]
• Send an email to order a printed paper form with NEED FORM in the subject line.
• If you have placed an order for literature, but have not yet received it, send us an email with all
pertinent information to the order so that we can track it A.S.A.P.

Please include your name and mailing address in the message body.

To order a printed paper form by regular mail
Send your written request to Nicotine Anonymous World Services, 6333 E. Mockingbird Ln., Suite #147-817 Dallas, TX 75214, U.S.A.

 
Home / About Us / Outreach / Meetings / Publications / Service / Store / Contact Us / Site Map
© 2001-2011 Nicotine Anonymous World Services
Toll Free: 877-TRY-NICA (877-879-6422)