Publications Languages Brasil Dansk Deutsch English Espanol Farsi Finnish Francais Greek Hungarian Italia Japanese Latvian Polish Portuguese Svenska
This is the official website for Nicotine Anonymous World Services. Any unauthorized website using Nicotine Anonymous' name and providing information, opinions, literature or outside links to other websites are not and have not been approved by Nicotine Anonymous World Services.

Publications

Vores Løfter

På vores vej mod frihed, glæde og sindsro bliver vi vejledt af de 12 trin i Nicotine Anonymous, der hjælper os til succesfyldt at håndtere den forræderiske trang, de følelsesmæssige omvæltninger og uhåndterligheden. Vores åndelige liv er ikke en teori; vi bliver nødt til at leve det.

Fysikken bliver bedret nærmest øjeblikkeligt. Vores lugte- og smagssans vender tilbage. Verden antager en ny dimension af farve og klarhed. Vores selvværd øges ved den ærlige erkendelse at en magt større end os selv har trukket os op af benægtelsens hængedynd, hvor vi langsomt var ved at slå os selv ihjel. Vi behøver ikke længere at give efter for trangen hvert 20 minut! Vi vælger at søge hjælpen, som dette program tilbyder, så vi kan reducere risikoen for at blive et af de mange millioner ofre for tidlig død, som nikotin forårsager hvert år. Hvilken lettelse!

Vi bliver mere selvsikre, hvor vi tidligere har været enten aggressive eller passive. Vi begynder nu også at holde af os selv. Som lammelsen aftager, begynder vi at føle igen, nogen gange til midlertidig fare for dem omkring os!

Gradvist vender vores interesse sig fra nikotin, til Nicotine Anonymous. Vi begynder at ”glemme” at vi har været nikotin- afhængige, undtagen ved møderne. Vi indser at vi har deltaget i et stort fupnummer; vi har ikke givet afkald på noget som helst ved at stoppe misbruget af nikotin!!

Velvære er en ny oplevelse. Vi er ydmygt taknemlige for denne gave. Vores højere magt har gennem dette program gjort for os, hvad vi ikke kunne gøre for os selv.